Minishow på Hatam

Minishow på Hatam
Skrivet av Sabina
Lördag 27 mars 2010 kl. 14:44
Igår kväll stod jag för första gången i DJ-båset och växlade skivor medan mina coola dansvänner och elever röjde på scen på restaurang Hatam i Stockholm. Ibland har vi danskväll med skolan där alla elever som vill får framträda och det härliga är att även nybörjare vågar sig på att dansa solon! För mig tog det flera år innan jag med bultande hjärta gick ut på en orientalisk dansscen helt själv och jag blir så imponerad av speciellt förstagångsdansöserna. Och också lite svartsjuk, för den adrenalinkicken jag hade efteråt är inte något som man får uppleva särskilt ofta. Och andra solodansen är aldrig lika häftig som första gången. Och alla tjejerna oavsett nivå var så sjukt duktiga, vilket ös det var.

Min DJ-insats är dock inget att skryta över. Det är inte så avancerad när låtarna inte behöver mixas in i varandra utan bara dras igång vid rätt tillfälle. Men dels var det en låt som avbröts mitt i, dels lite högtalare som inte ville samarbeta med mig. Men jag lär mig jag med.

Överlag är det alltid mysigt med ett opretentiöst "häng", där vi samlas bara för att dansa, hejja på varandra och dansa lite till. Elevshow i all ära, men på en restaurang blir det en intimare stämning.

(Jodå, man kan dansa även när man står i ett DJ-bås. Dock är det väl inget som andra direkt behöver titta på...)


Kommentarer

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.


Relaterade händelser

Dansshow i Stockholm
Fredag 26 mars 2010 kl. 18:00
» Läs 3 kommentarer

Läs fler orientaliska reflektioner om:

Dansshow Hafla

Efterfest på Al Masri - egyptisk restaurang i San Francisco

6 augusti 2013 kl. 10:38
Massor av bra orientalisk dans och livemusik i söndags kväll i San Francisco. Vi bjuder på både bilder samt ett par videosnuttar.
» Läs hela inlägget

Arrangera fler haflor och konserter!

7 november 2012 kl. 20:15
Hafla - ett allmänt begrepp i magdansvärlden för en enklare dansshow där både nybörjare och mer erfarna får uppträda i ett varmt och välkomnande sammanhang.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar

Hösten är igångsparkad

6 september 2010 kl. 23:01
I fredags var det danskickoff med Orientalista. Ett härligt gäng tjejer hittade till restaurang Day & Night och vi både åt gott och röjde järnet på dansgolvet. Cecilia, Vanessa, Lisa och Rebecca ansträngde...
» Läs hela inlägget
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.