Saffranskameler

Saffranskameler
Skrivet av Sabina
Lördag 28 november 2009 kl. 00:20
Vem behöver lussekatter när man kan göra saffranskameler?

Jag köpte en pepparkaksform i form av en kamel, men eftersom jag inte är ett jättestort fan av pepparkakor så har jag gjort saffranskameler istället. De blev jättesöta, nu har jag en hel kamelkaravan här hemma.

Och då jag inte har något får här hemma har jag bitit av huvudet av en kamel istället för att fira den stora muslimska offerfesten. Jodå, med lite vilja går allt att kombinera.

Imorgon ska jag både dansvikariera på två gym här i Stockholm och åka upp till Uppsala för att vara med på den stora danshaflan som Sidonia arrangerar där. Det ska bli jättekul att komma ut till nya dansmarker och se nya talanger uppträda.

Nu ska jag bara packa ihop danskläderna och vira ihop mina fjäderslöjor så allt är klart imorgon bitti. Jag har haft ett par minnesluckor i koreografin, men jag tror jag fick till det igen tidigare idag, om det inte sitter kvar imorgon kväll får jag väl improvisera lite. Nu ska jag bara hinna sova lite också, vill ju inte somna på scenen – eller i bilen på väg dit. God natt.
Nyare inlägg:
Livet är en hafla »


Kommentarer

JoZ
Lördag 28 november 2009 kl. 00:46
de ser goda ut!

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.


Relaterade händelser

Dansshow i Uppsala
Lördag 28 november 2009 kl. 18:00
» Läs 3 kommentarer

Läs fler orientaliska reflektioner om:

Kamel Kakformar Mat

Dromedarbakning

9 maj 2012 kl. 20:12
Fick lite deg över efter ett bakprojekt och tog fram mina nya dromedarformar.
» Läs hela inlägget

Kamelkaksformsfamiljen växer

18 april 2012 kl. 11:24
I helgen var jag på s.k. baby shower och då dekorationstemat var djur så hittade jag glädjande nog ett par dromedar på plats.
» Läs hela inlägget

Henna-inspiration inför julbaket

7 december 2013 kl. 18:06
December är den svenska pysselmånaden och om man vill sätta lite orientalisk prägel på småkakorna eller pepparkakshuset så kommer här lite inspiration.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.