Shafeek och Sharon har charmat oss

Shafeek och Sharon har charmat oss
Skrivet av Sabina
Torsdag 25 juni 2009 kl. 17:22
Oj aj. Fem timmar workshop känns i ryggen Imorse inledde vi dagen med en charm och precis lagom komplicerad shaabie för Shafeek (bilden). Jättetrevlig klass som var en bra start på dagen. Lagom svår koreografi som var lätt att komma ihåg och alla i klassen kunde hänga med.

Därefter stressade jag och Annamay över till tribalklass med Sharon Kiara som inleddes med en timme yoga/pilates. Efter ytterligare två timmar hade vi lärt oss (eller i alla fall försökt) hålla upp armarna och jobbat med flera klassiska tribalrörelser. Armar, rygg och lår bränner och ja, vi är rätt trötta i kropparna just nu.

Under tiden njöt Anna, Maria och resten av den hitresta svenska dansmaffian av Horacio. Hans koreografik innehåll flera överraskande rörelser och jättebra långsam teknik.

Nu vilar vi ut lite innan kvällens tribalfest och planerar resten av de kommande dagarna.
Äldre inlägg:
« Berlinerfesten är igång


Kommentarer

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.Läs fler orientaliska reflektioner om:

Workshop Tyskland

På stipendieresa i Kolkata

10 november 2014 kl. 19:13
Två svenska stipendiater på kathak- och tablastipendium spenderade sommaren i Kolkata, Indien. Julia delar med sig av sina upplevelser som var båda varma, utmanande, roliga och fina.
» Läs hela inlägget

6 dagar och 6 citat med Suhaila

3 november 2014 kl. 17:45
Maria är tillbaka efter ännu en hårdträning med Suhaila Salimpour och hennes utmanande dansteknikträning - och med sig i bagage hem har hon bland annat sex minnesvärda citat.
» Läs hela inlägget

Cappuccino, turkish drops och Rachel Brice

14 september 2014 kl. 20:15
Lotten har precis spenderat tre dagar på italienska rivieran - det blev en intensiv danshelg med tribal fusion och Rachel Brice som lärare och inspiratör. Läs Lottens reseberättelse.
» Läs hela inlägget
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.