Höstlov är bara en ursäkt för att dansa mer

Höstlov är bara en ursäkt för att dansa mer
Skrivet av Sabina
Lördag 29 oktober 2011 kl. 14:48

Det här med höstlov och ledighet är ren och skär lögn. En av årets mest dansintensiva veckor har precis dragit igång i Stockholm; Igår inleddes Layali Oriental Dance Festival som pågår hela helgen, sedan fortsätter det med blandade workshop under veckan för att övergå i Cairo By Night. Och dessutom ska jag hinna med en konsert med Hakim!

Igår kväll blev mitt flyg från Tallinn försenat så det var med nöd och näppe jag hann uppträda på haflan. Räzerfart från Arlanda in till stan med snabbt pitstop hemma för att hugga tag i dansdräkten medan Ann flyttade mitt nummer längre bak i körschemat. Inte den bästa förutsättningen för att göra en lugnt och avslappnat intryck på scen men jag hann! Och utifrån tunna gardiner jag lyckades även se ett par andra uppträdanden (snygga Cecilia skymtar på bild).

Hade varit kul att se mer än jag fick nu när det är så många för mig oupptäckta talanger i stan men jag får ny chans ikväll när jag ska presentatör på galashowen.

(En galen sari jag köpte i Indien i vintras är nedpackad i "gigbag"!)




Kommentarer

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.


Relaterade händelser

Dansshow i Stockholm
Fredag 28 oktober 2011 kl. 21:30
» Såg du showen? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!
Konsert i Göteborg
Onsdag 2 november 2011 kl. 19:30
» Var du på konserten? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!

Läs fler orientaliska reflektioner om:

Dansshow Hakim Layali Oriental Dance Festival Cairo By Night

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar

Bilder från Layalis Elevshow, våren 2015

26 maj 2015 kl. 10:49
Vårterminen är i princip slut och Sverige har kokat av terminsavslutningar och elevshower. Vi bjuder på färgglada bilder från en av Layalis shower tidigare i maj.
» Läs hela inlägget
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.