Välkommen till Istanbul

Välkommen till Istanbul
Skrivet av Sabina
Torsdag 11 augusti 2011 kl. 01:09

Jag och Malin har precis kommit fram till Istanbul där vi ska röja runt några dagar. Checkade in på hotellet vid midnatt lokal tid och gick sen runt hörnet till ett nattöppet litet kafé som välkomnade oss med te och sötsaker. Efter vår ordinarie beställning skämde vår servitör bort oss med ännu mer te och godis, fast de varianter som han egentligen tyckte att vi skulle njuta av. Och njöt gjorde vi. Vi har inte hunnit se staden i dagsljus än men det lovar gott, vi känner oss väldigt välkomnade. Och nya superkameran har klarat sitt första eldprov. Grymma bilder trots dämpad belysning.


Äldre inlägg:
« Orientalisk kvällsfika
Nyare inlägg:
Gata upp och ner i Istanbul »


Kommentarer

Emma OsmaniEmma Osmani
Fredag 12 augusti 2011 kl. 22:41
Gilla,gilla!:)
Ni kommer att ha det underbart...och till skillnad från mig behöver ni inte begränsa besöken på Özüt(som har världens godaste glass):P

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.Läs fler orientaliska reflektioner om:

Te Turkiet Istanbul Mat

Provsmakning av 5 Turkish Delight

6 april 2014 kl. 18:55
Vad gör man om man har för mycket turkisk konfekt att göra av med? Jo, jag högg tag i fyra kollegor på jobbet och lät dem smaka samt betygsätt fem olika märken av Turkish Delights. Läs vad de tyckte!
» Läs hela inlägget - 3 kommentarer

Çemberlitas Hamami i Istanbul

25 oktober 2011 kl. 11:43
När jag var i Istanbul i somras stod ett hammambesök på måstelistan och förväntningarna var höga eftersom Turkiet har ett stark ryktet vad gäller just hammam...
» Läs hela inlägget

Dansföreställningar på Hodjapasha Kulturcentrum

13 augusti 2011 kl. 23:47
Efter en slö och solig dag då vi mest bara förflyttat oss mellan olika takterrasser, för att läsa och puffa på vattenpipa, så siktade vi in oss på en helkväll...
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Lillis är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.