Onlinetv-premiär

Onlinetv-premiär
Skrivet av Sabina
Torsdag 20 januari 2011 kl. 09:53
Nu är videofilmen från förra veckans inspelning klar och utskeppad på nätet.

Känner mig riktigt nöjd med min insats, trots att det var mycket som inte kom med tycker jag ändå att jag syns mer än väntat eftersom det handlar om Saida/Evelyn i första hand.Avsändare är 100% Fes. Sajten har precis släppts och känns inte helt klar, men redan finns ändå mycket från Fes att uppleva där. Hoppas de lyckas hålla det levande, det är en skön stad.


Kommentarer

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.Läs fler orientaliska reflektioner om:

Marocko Video Magdans Fes

Och så har jag dansat i tv...

10 januari 2011 kl. 22:25
Eller i alla fall blivit filmad för ett tv-program som ska sändas online om en vecka eller så. Min roll var alltså som Saidas elev i ett inslag om hennes danslektioner här i Fes. Jag och Saida visade...
» Läs hela inlägget - 1 kommentar

Klipp från musikfestivalen i Fes

19 juni 2013 kl. 00:40
I förra veckan besökte jag The Fes Festival of World Sacred Music i Marocko. Massor av fina konserter med bland annat syrianska Assala Nasri, libanesiska Abeer Nehme, traditionell sufimusik och modern fusion.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar

Konsert i Marocko - Issawa

7 april 2010 kl. 20:16
Söndagskvällarna är likställt med konsert på Café Clock. Så ock i söndags. Här kommer litet smakprov.
» Läs hela inlägget
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.