Tiktaalik

Tiktaalik är en dansgrupp från Uppsala som huvudsakligen dansar ATS (American Tribal Style Bellydance) men även Tribal Fusion. Vi har dansat som Tiktaalik sedan 2009 och har en lång rad föreställningar i en mängd olika sammanhang bakom oss, och håller även lektioner/workshops i ATS i samarbete med studiefrämjandet och medborgarskolan.

ATS är en dansform med rötter i orientalisk dans men med influenser från hela världen, bland annat flamenco och klassisk indisk dans. Det är också ett system för improvisation i grupp där dansarna kommunicerar med varandra med hjälp av sina rörelser, och stilen utvecklas kontinuerligt. Därför blir varje framförande unikt och dynamiskt och lika spännande för såväl dansare som publik att ta del av. Tiktaalik specialiserar sig på just gruppimprovisation och tar sig an varje uppdrag med en önskan om att ha roligt och sprida sin dansglädje till publiken.

En av våra medlemmar har en youtube-kanal med smakprov från tidigare uppträdanden: http://www.youtube.com/user/Danssante/videos

Vi finns också på facebook! www.facebook.com/tiktaaliktribal


Tiktaalik är tillgänglig för dansuppdrag

Kontaktinfo:
tiktaaliktribal@gmail.com

» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Annons