OBS! Den här konserten har redan varit. Sök här efter kommande konserter.

Karima Nayt

Karima Nayt
Konsert:
Plats: Hesselby Slott, Stockholm
Arrangör: Stockholm Folk Festival

Karima Nayt är sångerska, modern dansare och skådespelare från Algeriet – en multiartist som har trollbundit publik över hela världen. Hon började sin karriär som dansare i Algeriets Nationalbalett och som skådespelare både på scenen och på film. Snart bestämde hon sig för att flytta till Kairo där hon kom att arbeta som solist i Kairooperans moderna danskompani i åtta år, och hon blev också sångerska i den världsberömda musikern och kompositören Fatju Salamas band Sharkiat. Salamas är den enda musiker från arabvärlden som vunnit en Grammy och BBC Award.

Karima är nu verksam både som sångerska, dansare och även som filmskådespelare både i Europa och i Algeriet.

Pris: Pass till Stockholm Folk Festival


Läs mer på stockholmfolkfestival.se

Stockholm Folk Festival

Datum: 7 - 8 aug 2015
Stad: Stockholm
» Läs mer om festivalen
Kommentarer

Ladda upp en bild!
Var du på konserten? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Alexandrabiltaji är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.