OBS! Den här filmvisningen har redan varit. Sök här efter kommande filmer.

Finding Fanny

Finding Fanny
Film:
Plats: Bio Sture, Sturegatan, Stockholm
Arrangör: Cinema Indien

Findin Fanny kretsar kring fem ganska dysfunktionella karaktärer som lever i den pittoreska sömniga byn Pocolim, inbäddat djupt i det inre av Goa, Indien. Pocolim är en by där meningslösa samtal är en del av livsstilen. Ingenting händer någonsin där och folket i Pocolim, ja, de bara existerar. En natt får den gamla brevbäraren Ferdie ett brev som stoppas under hans dörr. Han inser att det är brevet han skrivit 46 år sedan till sin livs kärlek, Stefanie Fernandes, där han ber om hennes hand i äktenskap. Till hans fullkomliga chock upptäcker han att det aldrig hade levererats. Alla dessa år hade Ferdie levt ett liv av melankoli och saknad, i tron att Stefanie hade avvisat honom. Han bestämmer sig för att hitta sin älskade Fanny (som han ömt kallade henne) och berätta sanningen. Var skulle hon vara efter 46 år? Död? Lyckligt gift? Skulle hon ens komma ihåg honom? Eller är Stefanie Fernandes bara ett figment av Ferdies fantasi?

Engelsk text
Pris: 80 kr


Läs mer på www.cinemaindien.se

Cinema Indien

Datum: 1 - 10 maj 2015
Stad: Stockholm
» Läs mer om festivalen
Kommentarer

Ladda upp en bild!
Var du där? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Alexandrabiltaji är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.