OBS! Den här kursen har redan varit. Sök här efter kommande kurser.

Fusion Bellydance

Kurs: -20:00
Plats: Tangopalatset, Malmö
Arrangör: TribalDance Skåne

Denna workshop har två syften: dels att fungera som repetition eller introduktion till de tekniker som ofta används inom den dansstil som kallas Tribal Fusion, och dels att uppmuntra deltagarna att utforska nya sätt att röra sig.

Vi kommer arbeta med olika isolationstekniker, vändningar, enklare layering, samt en kortare introduktion till kroppens anatomi och rummets olika riktningar. Workshopen innehåller också uppvärmning och nedvarvning.


Pris: 250 kr
Lärare: Pernilla


Läs mer på www.facebook.comKommentarer

Ladda upp en bild!
Viktoria Vagianaki
Torsdag 5 mars 2015 kl. 00:06
Hej jag är 16 år gammal och bor i Helsingborg. Jag har funderat över att börja på magdans kurs! Kan jag få lite mer information?

Gick du kursen? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Alexandrabiltaji är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.