OBS! Den här konserten har redan varit. Sök här efter kommande konserter.

Ali Azimi & Pedram Shahlai

Ali Azimi & Pedram Shahlai
Konsert:
Plats: Konserthuset, Göteborg
Arrangör: Göteborgs Symfoniker och Riksteatern

Dubbel Norouz-konsert i två aktier.

Ali Azimi är en iransk sångare och låtskrivare baserad i London, ursprungligen från Tehran. Han är känd från det iranska undergroundrockbandet Radio Tehran där Ali Azimi medverkade som bandledare, sångare och låtskrivare. Ali Azimi har nu etablerat sig som soloartist på den persiskspråkiga alternativscenen och soloalbumet Aghaye Past (Mr. Mean) som släpptes 2013 blev en enorm succé både inom och utanför Iran.

Pedram Shahlai med ensemble. Chile, Kurdistan, Finland och Iran? Välkommen till en musikalisk explosion där publiken kastas in i en föreställning med mycket humor och glädje! Den lovande unga kompositören och multiinstrumentalisten Pedram Shahlai är utbildad vid Kungliga Musikhögskolan och är ett erkänt namn inom den svenska musikscenen.

I denna konsert har Pedram Shahlai samlat några av Sveriges främsta unga musiker runt sig. De bjuder på melodier som sträcker sig från Indien i öst genom Mellanöstern till Balkan i väst - en blandning av egenkomponerad musik och traditionella sånger i nya arrangemang som växlar mellan sällsamma partier och glädjefulla rytmer som manar till dans.

Pris: 150 kr


Läs mer på www.gso.seKommentarer

Ladda upp en bild!
Var du på konserten? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Alexandrabiltaji är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.