OBS! Den här klubben har redan varit. Sök här efter kommande klubbar.

Yvette Les Fesses Oriental Pearls

Yvette Les Fesses Oriental Pearls
Klubb: -02:00
Plats: Virkesvägen 9, Hamarby Sjöstad, Stockholm
Arrangör: Yvette Les Fesses

Den här kvällen hämtar vi vår inspiration från filmen Mata Hari med Greta Garbo i huvudrollen. Vi är på nattklubben i Paris där Mata Hari uppträder. På klubben finner vi en blandning av militärer i ww1 uniformer, civila i dåtidens haute couture och orientaliska dansöser i exotiskt orientaliska kreationer.

Vi ser gärna att ni har en hög ambition med er klädsel och att ni följer kvällens tema. På Oriental Pearls är gästerna lika delaktiga i att skapa kvällens stämning och atmosfär som våra enastående artister och DJs.

På scen: Ruby Luscious, Johnnie Lowlife, Leyli, Selma och Sara samt Yvette Les Fesses.

Pris: 120-140 kr


Läs mer på www.facebook.com

Dessa Orientalistor närvarade på Yvette Les Fesses Oriental Pearls:
Sabina

Kommentarer

Ladda upp en bild!
Var du på klubben? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Lillis är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.