OBS! Den här kursen har redan varit. Sök här efter kommande kurser.

Helgkurs - Kathak

Helgkurs - Kathak
Kurs:
Plats: Kämpevägen 35, Jönköping
Arrangör: Medborgarskolan

Men handgester, mimik och rytm förmedlar dansaren en historia eller en känsla. Under denna helgkurs (lördag + söndag) kommer du få lära dig grundläggande dansteknik i kathak samt lära dig några korta koreografier. Temat för helgen är uttryck och känsla. Viss teori kommer att ingå.

Lärare: Veronica Tjerned
Pris: 950 kr


Läs mer på www.medborgarskolan.seKommentarer

Ladda upp en bild!
Eva Chatsigeorgiadou
Lördag 5 juli 2014 kl. 08:22
Mycket bra kurs! Veronica lärde oss inte bara steg och rörelser utan också bakgrund och hur man ska få fram så att känslan i dansen syns - wow det här behöver man öva mycket på :) underbart när man känner sig full av inspiration och att ha lärt sig mycket nytt efter en helg.

Gick du kursen? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Lillis är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.