Orientalista har varit på paus sedan 2015.
  Men nu (2024) överväger vi en comeback i blogg/artikel-format. Vill du vara med? För att det ska fungera behöver vi skribenter från flera delar av Sverige. Kontakta oss för mer information om du är intresserad av att vara med.

  Följ oss gärna på Facebook eller Instagram.
 • Dansskolor
 • |
 • Dansare
 • |
 • Henna
 • |
 • Tipsa oss!

Mer Bollywooddans i So You Think You Can Dance

Skrivet av Sabina
Fredag 6 september 2013 kl. 18:21

Säsong 10 av So You Think You Can Dance rullar för fullt och Bollywooddansen har blivit ett stående inslag med ständige koreografen Nakul Dev Mahajan.

Fox har hajjat läget och lägger själva upp alla dansnummer på YouTube så att vi kan titta på dem igen oavsett var i världen vi befinner oss.

Först ut var Jade och Malice redan i ett av de första showprogrammen.

Sedan blev det ett helt gruppnummer längre in i säsongen då de var tolv finalister kvar. Jättekul eftersom det är just i större grupper som dansen verkligen kommer till sin rätt.

Finns även en intervju med koreografen på tuben samt ett litet bakom kulisserna-klipp om kläderna från gruppnumret, men det sistnämnda var tyvärr inte så intressant.

Med sex finalister kvar var det dags för ännu mer Bollywood men så långt har inte sänts i Sverige i skrivande stund.

Härligt med en massa tv-tid! Och visst har vi väl märkt ett generellt ökat intresse för dansstilen, även här hemma i Sverige. Yay!
Kommentarer

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.Läs fler orientaliska reflektioner om:

So You Think You Can Dance Bollywood Video Tv

Nu dags för Bollywood i So You Think You Can Dance

8 augusti 2012 kl. 22:20
Kvällens avsnitt av So You Think You Can Dance har precis dragit igång och sist i programmet ligger ett Bollywood- och Kathaknummer.
» Läs hela inlägget

Isisvingar med Janelle i kvällens SYTYCD

18 juli 2012 kl. 16:37
Ikväll fortsätter dansspänningen i So You Think You Can Dance på Kanal 5 och magdansösen Janelle får tv-tid med sina isisvingar. (Med videoklipp!)
» Läs hela inlägget - 1 kommentar

Magdans i So You Think You Can Dance

4 juli 2012 kl. 16:50
Ikväll är det dags för tredje avsnittet av tv-serien/tävlingen So You Think You Can Dance och nu är det äntligen dags för magdans.
» Läs hela inlägget
» Registrera konto
» Logga in

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.