Orientalista har varit på paus sedan 2015.
  Men nu (2024) överväger vi en comeback i blogg/artikel-format. Vill du vara med? För att det ska fungera behöver vi skribenter från flera delar av Sverige. Kontakta oss för mer information om du är intresserad av att vara med.

  Följ oss gärna på Facebook eller Instagram.
 • Dansskolor
 • |
 • Dansare
 • |
 • Henna
 • |
 • Tipsa oss!

Jag lyckas aldrig sluta dansa

Jag lyckas aldrig sluta dansa
Skrivet av Sabina
Söndag 7 juni 2009 kl. 14:35
Gamla biografen Astoria i Stockholm har byggts om till fest- och konsertlokalen. I fredags arrangerade ETC orientalisk fest för att inbjuda till diskussion för att starta en svensk dagstidning på persiska, men det bjöds även på massor av både dans, musik och "stå up".

Även om lokalen var långt ifrån fylld blev det ändå otroligt bra ös på dansgolvet när vi släpptes fram efter Layalis dansshow och Bridget och Leif folkmusik. Och inte slutade vi dansa bara för att Golbang gick upp på scenen. Tvärtom. Jag, Hanna och Karina dansade oss både varma och svettiga.

Men vad hände med min dansvila? Jag kan visst inte sitta still; Igår var jag danslärare för två jättehärliga möhippegäng, snart ska jag iväg till Lena på ett shimmeypass, imorgon är det ytterligare danslektion och på tisdag konsert på Kägelbanan (och inte lär jag kunna sitta still då heller). Phu.
Äldre inlägg:
« Dansabstinens och motgift
Nyare inlägg:
Oh My Dabke »


Kommentarer

Cissi
Måndag 8 juni 2009 kl. 22:06
Jag tänker inte be dig att spara på krafterna till kvällen på Kägelbanan... för jag vet att du alltid har ork att dansa =) Ses imorgon!

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.


Relaterade händelser

Fest i Stockholm
Fredag 5 juni 2009 kl. 20:00
» Var du där? Skriv en kommentar.

Läs fler orientaliska reflektioner om:

Golbang

Tävling: Vinn konsertbiljetter till Golbang

8 maj 2013 kl. 09:13
På lördag bär det konsert i Stockholm med världsmusikbandet Golbang och de vill gärna se dig i publiken. Orientalista ger dig chansen att vinna två biljetter till konserten.
» Läs hela inlägget

Eldfesten - Lite snö hindrar inte våren från att firas

20 mars 2013 kl. 18:32
Leo trotsade snön och kylan igår och tog sig till Kungsträdgården i Stockholm där man, precis som på många andra ställen i Sverige och världen, firade nyåret och våren med en riktig eldfest. Musik och dans i mängder.
» Läs hela inlägget

DJ Cheb Oman läser just nu arabiska i Oman

17 november 2011 kl. 10:11
Cheb Oman från Lund har jobbat som orientalisk DJ i många år nu och spelar regelbundet runt om i landet. Just nu studerar han arabiska i Oman och passade även på att där gå på konsert med svenska bandet Golbang.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.