Chai i tetrapack

Chai i tetrapack
Skrivet av Sabina
Lördag 18 februari 2012 kl. 19:53

Jag kunde inte motstå att köpa det här tetrapaketet Chai i butiken häromdagen. Ser fint ut och även när man häller upp det ser det ut som lovat. (Glöm bara inte att skaka ordentligt först.)

Först provade jag att värma drycken i micro men det blev verkligen inget vidare. Urk.

Däremot är den helt ok som kall - framför allt om man gör som jag har gjort på bilden; Stoppat i en kanelpinne.

Man kan tycka att det är onödigt att köpa på sig färdigchai och i jämförelse med Preetis mamma Rekhas chai som jag fick både i Indien och på hennes matlagningskurs här hemma i Sverige så står den sig slätt. Men så här en kulen vinterlördag gör den rätt gott.
Kommentarer

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.Läs fler orientaliska reflektioner om:

Indisk mat Mat

Indiskt snacks direkt från Mumbai

15 oktober 2011 kl. 17:03
Titta vad Preeti lämnade i min lägenhet häromdagen. Indiskt hemmagjort snacks! De runda kringlorna kallas för Chakli och härstammar från det indiska folkslaget Maratherna, men äts idag av alla, speciellt...
» Läs hela inlägget

En doft av Indien har flyttat in i mitt kök

9 juli 2010 kl. 10:28
Tre intensiva kvällar senare med fina Rekha och Preeti så är huvudet full av inspiration och köket fullt av kryddor. Sista kvällen fick vi nämligen en givmild påse med alla de kryddsorter som vi använt...
» Läs hela inlägget

Mitt i den indiska maten

5 juli 2010 kl. 23:51
Idag, imorgon och på onsdag kväll går jag en kurs i indisk matlagning. Det är Preetis indiska mamma som är i Sverige och även om jag har massor att göra just nu så vill jag inte missa tillfället att lära...
» Läs hela inlägget - 2 kommentarer
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Ana Hebe är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.