Orientalista har varit på paus sedan 2015.
  Men nu (2024) överväger vi en comeback i blogg/artikel-format. Vill du vara med? För att det ska fungera behöver vi skribenter från flera delar av Sverige. Kontakta oss för mer information om du är intresserad av att vara med.

  Följ oss gärna på Facebook eller Instagram.
 • Dansskolor
 • |
 • Dansare
 • |
 • Henna
 • |
 • Tipsa oss!

Ännu ett utländskt bröllop med dans

Ännu ett utländskt bröllop med dans
Skrivet av Sabina
Onsdag 26 januari 2011 kl. 01:55
Jag visste att det skulle bli stort och maffigt, men när den formella inbjudan till bröllopet kom fram insåg jag att mina två kommande veckor i Indien kommer att bli speciella på väldigt många sätt. "Paketet" innehöll fem separata inbjudningar till fem separata fester/cermonier. Phu, det här kommer att bli intensivt.

Kameran är beredd och alla sinnen likaså! Om några timmar kommer taxin och sedan börjar färden mot Indien och min kompis "big fat Indian wedding". Jag har ingen aning om jag packat rätt grejer, men en dansdräkt är med eftersom en av inbjudningarna gäller en dansfest (då alla "ska framföra något") då det tydligen var en självklarhet att jag ska uppträda. Har inte bestämt låtar än, men har ett par olika kombinationer förberedda på cd-skiva, det löser sig nog på plats.
Äldre inlägg:
« Onlinetv-premiär
Nyare inlägg:
En klänning att dö för »


Kommentarer

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.Läs fler orientaliska reflektioner om:

Resor Indiskt bröllop

På stipendieresa i Kolkata

10 november 2014 kl. 19:13
Två svenska stipendiater på kathak- och tablastipendium spenderade sommaren i Kolkata, Indien. Julia delar med sig av sina upplevelser som var båda varma, utmanande, roliga och fina.
» Läs hela inlägget

6 dagar och 6 citat med Suhaila

3 november 2014 kl. 17:45
Maria är tillbaka efter ännu en hårdträning med Suhaila Salimpour och hennes utmanande dansteknikträning - och med sig i bagage hem har hon bland annat sex minnesvärda citat.
» Läs hela inlägget

Cappuccino, turkish drops och Rachel Brice

14 september 2014 kl. 20:15
Lotten har precis spenderat tre dagar på italienska rivieran - det blev en intensiv danshelg med tribal fusion och Rachel Brice som lärare och inspiratör. Läs Lottens reseberättelse.
» Läs hela inlägget
» Registrera konto
» Logga in

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.