Orientalista har varit på paus sedan 2015.
  Men nu (2024) överväger vi en comeback i blogg/artikel-format. Vill du vara med? För att det ska fungera behöver vi skribenter från flera delar av Sverige. Kontakta oss för mer information om du är intresserad av att vara med.

  Följ oss gärna på Facebook eller Instagram.
 • Dansskolor
 • |
 • Dansare
 • |
 • Henna
 • |
 • Tipsa oss!

Onlinetv-premiär

Onlinetv-premiär
Skrivet av Sabina
Torsdag 20 januari 2011 kl. 09:53
Nu är videofilmen från förra veckans inspelning klar och utskeppad på nätet.

Känner mig riktigt nöjd med min insats, trots att det var mycket som inte kom med tycker jag ändå att jag syns mer än väntat eftersom det handlar om Saida/Evelyn i första hand.Avsändare är 100% Fes. Sajten har precis släppts och känns inte helt klar, men redan finns ändå mycket från Fes att uppleva där. Hoppas de lyckas hålla det levande, det är en skön stad.


Kommentarer

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.Läs fler orientaliska reflektioner om:

Magdans Marocko Fes Video

Och så har jag dansat i tv...

10 januari 2011 kl. 22:25
Eller i alla fall blivit filmad för ett tv-program som ska sändas online om en vecka eller så. Min roll var alltså som Saidas elev i ett inslag om hennes danslektioner här i Fes. Jag och Saida visade...
» Läs hela inlägget - 1 kommentar

Klipp från musikfestivalen i Fes

19 juni 2013 kl. 00:40
I förra veckan besökte jag The Fes Festival of World Sacred Music i Marocko. Massor av fina konserter med bland annat syrianska Assala Nasri, libanesiska Abeer Nehme, traditionell sufimusik och modern fusion.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar

Konsert i Marocko - Issawa

7 april 2010 kl. 20:16
Söndagskvällarna är likställt med konsert på Café Clock. Så ock i söndags. Här kommer litet smakprov.
» Läs hela inlägget
» Registrera konto
» Logga in

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.