Orientalista har varit på paus sedan 2015.
  Men nu (2024) överväger vi en comeback i blogg/artikel-format. Vill du vara med? För att det ska fungera behöver vi skribenter från flera delar av Sverige. Kontakta oss för mer information om du är intresserad av att vara med.

  Följ oss gärna på Facebook eller Instagram.
 • Dansskolor
 • |
 • Dansare
 • |
 • Henna
 • |
 • Tipsa oss!

Videoglimtar från helgens Danskarusell

Skrivet av Sabina
Måndag 27 april 2015 kl. 18:20

Tävlingen Danskarusellen pågår för fullt och igår söndag var det regionsfinal i Stockholm. Som vi redan rapporterat har flera orientaliska grupper tagit sig vidare och det märktes igår, både på scenen och hos publiken, att alla lagt in än mer energi än tidigare i sina nummer. Vilket ös!

Vi gillar också att tävlingen fått lite tydligare inramning än tidigare med rejäl scen samt en konferencier som både presenterade alla grupperna ordentligt och höll ihop showen som helhet.

Grattis till Tamally Bellydance Group till 2:a plats och plats i Sverigefinalen. Men också till Johanna och Kiana samt Circle Tribe som kom på plats 3 och 5. Och så undrar vi förstås också hur det gått för er andra som tävlat i andra delar av Sverige - har ni gått vidare?

För er som missade bjuder vi på både video och bilder.

Tamally Bellydance Group

Tamally

Tamally

Johanna och Kiana

Johanna och Kiana

Johanna och Kiana

Circle Tribe

Circle Tribe

Circle Tribe
Kommentarer

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.Läs fler orientaliska reflektioner om:

Magdans Danstävling Persisk dans ATS Danskarusellen

Danskarusellen - en turnerande danstävling där en dansgrupp och alla i publiken vinner

9 januari 2015 kl. 11:59
Danstävlingen Danskarusellens scen kanske inte var den allra mest inspirerande men Leo är nöjd ändå efter första stoppet i Älvjö då bland andra Tamally stod på scen med ett magdansnummer.
» Läs hela inlägget

14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014

17 december 2014 kl. 16:45
Det är som sagt elevshowstider och jag har på en vecka klarat av inte mindre än fyra shower, varav två var med Layali. Här bjuder vi på härliga bilder på många av de dansare som uppträdde under de båda kvällarna.
» Läs hela inlägget

Jugal Bandhi - bilder från en dansshow

8 december 2014 kl. 17:14
Dansgruppen Nritya Darpan med Maria i spetsen bjöd på traditionsenlig dansshow med indiskt, persiskt, arabisk och amerikansk tribal i en härlig blandning.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.