Orientalista har varit på paus sedan 2015.
  Men nu (2024) överväger vi en comeback i blogg/artikel-format. Vill du vara med? För att det ska fungera behöver vi skribenter från flera delar av Sverige. Kontakta oss för mer information om du är intresserad av att vara med.

  Följ oss gärna på Facebook eller Instagram.
 • Dansskolor
 • |
 • Dansare
 • |
 • Henna
 • |
 • Tipsa oss!

Tävling: Vinn indiska glittersmycken

Skrivet av Sabina
Måndag 13 augusti 2012 kl. 09:21

Trots att jag gav bort massor av glitter redan på barnkalaset förra helgen så har jag massor kvar. Så nu kör vi tävling!

Bindis, glitter för håret och glitter för händer och armar. Allt på bilden nedan kan bli ditt! (Totalt elva olika ark.)

För att delta i tävlingen behöver du bara skriva en kommentar nedan eller maila till kontakt@orientalista.se med följande; Vem och/eller vad tänker du först glittra till om du vinner? (Dig själv? Hunden? Krukväxterna? Bästa kompisen?) Och varför?

Senast söndag 26 augusti 2012 måste du ha kommenterat/mailat, sedan utser jag en vinnare. Och tävlingsreglerna är lika enkla denna gång: Du måste ha en svensk postadress dit de kan skickas.

Lycka till! Lilililllililililili
Kommentarer

Jenny-Anne Johansson
Måndag 13 augusti 2012 kl. 10:00
Jag deltar gärna i utlottningen och har mejlat in min motivering och adress

Marit Holgersson
Måndag 13 augusti 2012 kl. 11:12
Jag tänker glittra till min dotter med ursprung i Indien!

ThessThess
Måndag 13 augusti 2012 kl. 22:59
Min katts Lovisas halsband! Det ligger i generna- hennes vackra långhåriga vita farmor Isa hade ett halsband med gröna "smaragd"-stenar på och hon kunde inte gå ett steg utan halsbandet på ! Hon stannade och satte sig på rumpan bara. Det kallar jag en sann glitter-diva! Min underbara långhåriga grå/beigea katt älskar allt som glittrar och jag vill göra något fint till henne såsom hon förgyller mitt liv och inspirerar mig att bli en mer självsäker och glittrig dansös! :)

Elisabeth McCann
Onsdag 15 augusti 2012 kl. 20:50
Jag skulle vilja glittra själv. Man lever bara en gång! Jag fyller 45 i oktober och hade planerat en indisk fest med goda curryrätter - Vad passar då bättre än att värdinnan ser ut som en juvelprydd Indiska :-) Men mina väninnor får också prova om dom ska vara med på festen - Där är ju glitter för flera.

Helena Lindgren
Torsdag 16 augusti 2012 kl. 00:13
Det blir att glittra till min systerdotter hon ska vara med på allting köper jag saker då ska hon använda allting nästan så man aldrig få ha något ifred. Men vinner jag detta så ska jag nog få ha mina saker ifred ett tag till ialfall. Och så Älskar hon allt som är glitter hon ska ha glitter klänningar glitter skor ja nästan allting

Kram

susanne Hassoun
Torsdag 16 augusti 2012 kl. 10:55
Ska glittra mina döttrar och mitt barnbarn även om de e glittriga i sig själva

Beatrice
Torsdag 16 augusti 2012 kl. 17:10
Några Skulle jag använda själv, och de som blir över tänker jag dekorera krukorna med hemma! Blir säkert hur snyggt som helst :)

tova
Torsdag 16 augusti 2012 kl. 19:10
mig och min mobil ska glittra som discokulor!

Rosita
Fredag 17 augusti 2012 kl. 11:53
Så vackra. Jag vill glittra mina två döttrar och mig själv :-D

Carola S
Fredag 17 augusti 2012 kl. 13:59
Jag skulle glittra till min dotter,mig själv,och bara för att folk retar sig på det så skulle sonen också få glittra sig :)

Lotta Alsing
Fredag 17 augusti 2012 kl. 20:25
Jag skulle glittra till min lärarkalender, den ser för tråkig ut. Och så skulle jag dela med mig lite till mina döttrar, då skulle det bli glitter av!

madelene rotkvist
Fredag 17 augusti 2012 kl. 22:30
Jag skulle glittra till min syster som fyller år den 12 oktober. Eftersom hon alltid funnits vid min sida och hjälp mig genom liver så tycker jag hon är värd detta :)

Amanda
Lördag 18 augusti 2012 kl. 20:01
Saga 2,5 år och jag var och såg karnevaltåg i somras. Saga är övertygad om att det var prinsessor som var så utsmyckade och hade fjädrar i håret! Med allt detta glittret kan vi vara karnevalprinsessor här hemma - tänk va skojj vi hade haft då! :)

Sofie
Söndag 19 augusti 2012 kl. 00:22
Jag skulle glittra min sambo lite för att pigga upp honom nu när semestern är slut. Kanske skulle det även pigga upp de gamla på demensboendet där han jobbar :-) . Skulle definitivt pigga upp hans kollegor. Kanske blir det lite glitter över till mig också :-) .

Carola L
Söndag 19 augusti 2012 kl. 09:30
Jag skulle glittra upp mig själv eftersom jag känner mig så trist och tråkig!

Linnea T
Söndag 19 augusti 2012 kl. 11:34
hej! jag skulle ordna en fest med indiskt tema och glittra upp hela min vardag!

Caroline
Måndag 20 augusti 2012 kl. 11:38
Tråkiga lyktstolpar, gråa husväggar och intetsägande inredning i tunnelbanevagnarna. Jag hade tagit allt glitter i en påse och gett mig ut på uppdrag "Sparkle up Stockholm". På tavlan över tunnelbanans alla stationer skulle både Blåsut och Fridhemsplan få en bindi. Spegeln inne på toaletten på cafét skulle få sig en glittrande omgång. När mörkret snart tar sin famn omkring oss och vi alla är sådär lagom behövs det en liten skimrande påminnelse. En påminnelse om att livet allt är bra fantastiskt.

Camilla Thåström
Tisdag 21 augusti 2012 kl. 07:56
Jag hade glittrat till mig själv och sen gått ut och ätit på en restaurang, tänk va folk hade tittat, för att jag va så fin .

Mia
Tisdag 21 augusti 2012 kl. 16:37
Jag vill glittra till mina älskade systerdöttrar (4 och 6 år), som är mina solstrålar i livet! Ett överflöd av glitter kommer att göra dem spralligt sprittande glada.

Annika Nilsson
Onsdag 22 augusti 2012 kl. 22:48
Jag skulle glittra upp alla mörka regnmoln.....!

Molly Meehan
Torsdag 23 augusti 2012 kl. 17:17
Min lillasyster är en riktig prinsessa och hon förtjänar en glittrig present! Hon är 6 år, och glittret skulle komma lagom till hennes födelsedag. Hon undrade nyligen varför hon aldrig fick nåt brev och alla andra fick det - här är ju lösningen, för glittret kommer med brev om man vinner!!!

Emma Ivarsson
Torsdag 23 augusti 2012 kl. 20:28
Min hund. Självklart. Jag glittrar. Solen fångar glittret. Det blir solkatter och han får nåt att göra. Voila.

Jennie L
Fredag 24 augusti 2012 kl. 01:50
Sådar! Nu har jag skickat iväg min motevering! Hoppas pa tur!

jessica sahlberg
Lördag 25 augusti 2012 kl. 08:41
Jag skulle glittra till min dotter när hon skall på disco. hon älskar glitter och jag älskar att göra henne lycklig.

stina
Lördag 25 augusti 2012 kl. 12:34
mitt mobilskal, det ser hemskt ut, har ärvft den så den ser hemsk ut. Jag kommer från indien så det passar perfa!

Sylvia
Lördag 25 augusti 2012 kl. 18:52
Jag måste få till både födelsedags och bröllopstelegram, och har våndats länge. Visste inte att det fanns så´nt här härligt glitter att förstärka texten med.Skulle bli helt underbart trots att det kanske inte är tänkt till det från början. Vore roligt kunna glädja med en lyxig och glittrande grattishälsning och överraska både toastmaster, gäster och festfolk.Dessutom vore det så skoj att sitta och jobba med det!Det kliar i fingrarna!

Anki O
Lördag 25 augusti 2012 kl. 20:54
vi vill ju glittra alla,
efter sommaren den kalla,
jag vill ge dem till små och stora,
så de alla blir så glada så,
så vi vinterhalvåret ska palla!

Hanna
Söndag 26 augusti 2012 kl. 09:04
Jag skulle vilja glittra till en bokhylla som är himla trist i vårt vardagsrum. Och om det blir lite över blir det en lite kul accessoar till nästa utekväll! ^-^

Christina Sahlin
Söndag 26 augusti 2012 kl. 11:35
Jag är lärare i orientalisk dans 55+och65+. Hade varit så roligt dela ut lite blingbling till mina gulliga fina danstanter. Det som blir över får mina barnbarn 4st mellan 3-6 år. Kram till dig som ordnar glittertävling.

Martina Lengel
Söndag 26 augusti 2012 kl. 12:44
Mitt rum!
Jag har kämpat med att få mitt rum att se indiskt ut, men när jag inte har så mycket pengar och så, så har det tyvärr inte gått så bra.
Att smycka till det vore perfekt!
(Måste medkänna att inte hade kunnat låta bli at smycka till mig själv också)

Camilla Sandmark
Söndag 26 augusti 2012 kl. 16:59
Hej!
Vilken fantastisk vinst!
Jag har massor av idéer hur jag skulle göra! Jag skulle blinga till mitt hem och skapa lite tusen och en natt känsla i sovrummet. De här skulle passa alldeles perfekt!

Åsa Lindkvist
Söndag 26 augusti 2012 kl. 19:59
Wow, jag skulle glittra till vår dansgrupp Skarabé till nästa uppvisning, dom skulle bli såå fina, glada och förvånade! =D

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.Läs fler orientaliska reflektioner om:

Smycken Indien Tävling

Glittergrattis till Caroliné

31 augusti 2012 kl. 14:39
Efter några dagars funderande och med hjälp av Preeti, som var den som köpte och tog hem glittret till oss, har vi till slut enats om en vinnare.
» Läs hela inlägget

Grattis till halsbandsvinnaren Lina

6 oktober 2012 kl. 23:01
Halsbandstävlingen är avslutad och Lina från Luleå är korad till vinnare med sitt blingande rim.
» Läs hela inlägget

Tävling: Vinn ett halsband

25 september 2012 kl. 09:23
Kan du rimma på bling? I så fall har du chans att vinna det här snygga halsbandet.
» Läs hela inlägget - 25 kommentarer
» Registrera konto
» Logga in

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.