Orientalista har varit på paus sedan 2015.
  Men nu (2024) överväger vi en comeback i blogg/artikel-format. Vill du vara med? För att det ska fungera behöver vi skribenter från flera delar av Sverige. Kontakta oss för mer information om du är intresserad av att vara med.

  Följ oss gärna på Facebook eller Instagram.
 • Dansskolor
 • |
 • Dansare
 • |
 • Henna
 • |
 • Tipsa oss!

Det orientaliska nattlivet blir hetare

Skrivet av Sabina
Onsdag 25 februari 2009 kl. 20:39

Trots att vi bor i storstaden Stockholm klagar vi ibland bortskämt över att det känns som om inget händer här. Men arbetet med evenemangsguiden Orientalista har motbevisat oss och nu till helgen är det plötsligt två större orientaliska nattklubbar samma kväll; Harem Nights och Oriental Nights.

Självklart vill vi ut och dansa men vilket av ställena ska vi välja? Vi skulle kunna splitta upp oss, men hur roligt är det, orientalistorna vill ju gå ut och dansa tillsammans.

För vår del blir det förmodligen ett beslut baserat på var i stan vi befinner oss tidigare under kvällen, men jag hoppas att Stockholm är tillräckligt stort för två större orientaliska klubbar samma kväll så att dansgolven fylls upp.

Vad händer förresten i resten av Sverige på lördag? Vi vill mer än gärna att ni fortsätter att tipsa oss om små och stora orientaliska kulturhändelser.


Äldre inlägg:
« Lokum - försök ett
Nyare inlägg:
Locum - Hannas utlåtande »


Kommentarer

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.


Relaterade händelser

Klubb i Stockholm
Lördag 28 februari 2009 kl. 22:00
» Läs en kommentar
Klubb i Stockholm
Lördag 28 februari 2009 kl. 22:00
» Var du på klubben? Skriv en kommentar.

Läs fler orientaliska reflektioner om:

Klubb

En nattklubb i Salalah, Oman

5 maj 2009 kl. 13:43
Under min vecka i Oman blev jag direkt stammis på hotellets nattklubb. Ryktet lovade magdans så även om klockan var sen när det väl drog igång fanns jag på plats...
» Läs hela inlägget
» Registrera konto
» Logga in

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.