Orientalista har varit på paus sedan 2015.
  Men nu (2024) överväger vi en comeback i blogg/artikel-format. Vill du vara med? För att det ska fungera behöver vi skribenter från flera delar av Sverige. Kontakta oss för mer information om du är intresserad av att vara med.

  Följ oss gärna på Facebook eller Instagram.
 • Dansskolor
 • |
 • Dansare
 • |
 • Henna
 • |
 • Tipsa oss!

Berlin dansar i sommar

Berlin dansar i sommar
Skrivet av Sabina
Torsdag 16 april 2009 kl. 16:50

Så har anmälningsavgifterna skickats in, flygbiljetterna är betalda och hotellet är bokat. Nu blir det två månaders nedräkning innan det är dags för Cifuentes sommarfestival i Berlin - en hel orientalisk helg med workshops och dansföreställningar.
Kommentarer

A
Tisdag 21 april 2009 kl. 19:43
Vad härligt att fler ska åka :) då ses vi på planet! vår, berlin och dans är en härlig ekvation! Kramisar vännen/ A

Hanna
Onsdag 22 april 2009 kl. 16:49
Aaaaavundsjuk, vill också dansa för Horacio...När jag jobbade på Kairo Bazar satt jag dagarna i ända och glodde på hans Della el Amar-solo. Nästa gång följer jag med!

Hanna
Onsdag 22 april 2009 kl. 17:48
Eshta el Amar menar jag:-)en orientale, ingen Ehab Tawfik.

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.Läs fler orientaliska reflektioner om:

Festival Tyskland

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Stockholm Sangeet Conference med öppen scen på Stallet

17 oktober 2015 kl. 10:15
Leo har varit på Stockholm Sangeet Conference och bland annat lyssnat på en diskussion om hur man blandar klassisk dans med modern.
» Läs hela inlägget

Iranska Filmfestivalen 2015

12 oktober 2015 kl. 22:17
Leo har varit på iransk filmfestival och sett inte mindre än fyra olika filmer och dokumentärer. Han sumerar det som en filmfestivalen som helt klart är värd att gå på, den är obegriplig, bra och stundtals obegripligt bra.
» Läs hela inlägget
» Registrera konto
» Logga in

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.