Orientalista har varit på paus sedan 2015.
  Men nu (2024) överväger vi en comeback i blogg/artikel-format. Vill du vara med? För att det ska fungera behöver vi skribenter från flera delar av Sverige. Kontakta oss för mer information om du är intresserad av att vara med.

  Följ oss gärna på Facebook eller Instagram.
 • Dansskolor
 • |
 • Dansare
 • |
 • Henna
 • |
 • Tipsa oss!

Nytt vattenpipshak på Sveavägen

Nytt vattenpipshak på Sveavägen
Skrivet av Sabina
Lördag 1 augusti 2009 kl. 12:03
Jag har alltid varit för rökförbudet som infördes för några år sedan, men för oss orientalistor hör vattenpipan ändå till festen. Det är så självklart att Matz igår kväll bar med sig en pipa hemifrån till Oriental Pride Party.

Och efter att inne i festlokalen fått lånat en spis för att få fyr på kolet så hamnade vi, klockan tre på morgonen, på var sin stol utanför entrén på Sveavägen. Det seglar lätt upp på min topplistan över mer knasiga vattenpipsställen.

Senaste vattenpipsrelaterade upptäckten är förresten att man alltid bör strecha noga efter att ha rökt vattenpipa. Annars blir man stel. Vi har inte riktigt klurat ut varför, men empiriska tester visar att det förebygger vattenpipsrelaterad stelhet.


Kommentarer

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.


Relaterade händelser

Klubb i Stockholm
Fredag 31 juli 2009 kl. 21:00
» Läs en kommentar

Läs fler orientaliska reflektioner om:

Vattenpipa

Sju dansfilmer att imponeras över - eller att tappa hakan åt

23 maj 2013 kl. 21:01
Shimmy i oväntade versioner, wookies, vattenpipor och horisontella scenrullningar - allt och lite till från dansvärlden finns att beskåda på nätet. Och när såg du senaste tolv män riva av ett gemensamt tribalnummer egentligen? Här kommer sju videoklipp med högt och lågt från dansvärlden.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar

Ny slang - snart drar vi

23 juni 2009 kl. 23:45
Orientalistorna har njutit av sommarkvällen och gör tumme upp för nyinköpta vattenpipeslangen. De där slangarna bör bytas ut ibland och min gamla skrutt hade till och med ramlat sönder. Blå är glasflaskan...
» Läs hela inlägget
» Registrera konto
» Logga in

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.