Orientalista har varit på paus sedan 2015.
  Men nu (2024) överväger vi en comeback i blogg/artikel-format. Vill du vara med? För att det ska fungera behöver vi skribenter från flera delar av Sverige. Kontakta oss för mer information om du är intresserad av att vara med.

  Följ oss gärna på Facebook eller Instagram.
 • Dansskolor
 • |
 • Dansare
 • |
 • Henna
 • |
 • Tipsa oss!

Trefaldigt toffelgrattis

Trefaldigt toffelgrattis
Skrivet av Sabina
Lördag 23 juni 2012 kl. 18:41

Oh, så fina hälsningar och toffelmotiveringar vi fick in både via mail och här på tävlingssidan. Jag hade svårt att bestämma mig och det slutade faktiskt med att jag valde ut två vinnarbidrag.

Iris mailade in och berättade om hur hon för några år sedan i Tunisen försökte få tag i tofflor i storlek 40 och att försäljarna bara hittade bruna herrtofflor i rätt storlek. Brunt i all ära men det var ju inte det Iris ville ha. Här i Fes har jag dock haft mycket bättre jaktlycka!

Iris - De röda paljettofflorna uppe till vänster på bild är dina! Kommer med posten i nästa vecka.

Men även Karin korades till vinnare, eller kanske egentligen hennes tvåårige son som är "helt besatt i mammas skor" och hasar runt i dem hemma.

Karin - Spetstofflorna uppe till höger på bild är dina. Men de små rosa paljettofflorna är till din son så att du får ha dina skor i fred samt att ni matchar varandra.

Till er andra som inte vann; Hav förtröstan, jag har handlat en massa fina grejer (smycken, väska, arganolja etc) under mina veckor i Fes som kommer att tävlas ut här på Orientalista under de kommande månaderna.
Kommentarer

Nathalié Teodorson
Måndag 9 juli 2012 kl. 16:19
grattis till vinnarna =)

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.Läs fler orientaliska reflektioner om:

Shopping Marocko Babouch Tävling

Tävling: Vinn en marockansk toffel

14 juni 2012 kl. 14:19
För att fira att Orientalista fått ny logotyp och design (tusen tack till kreativa Maj Studio) så har du nu chans att vinna ett par marockanska tofflor.
» Läs hela inlägget - 31 kommentarer

Expo Artisan i Marrakech - en explosion i konsthantverk

16 juni 2013 kl. 23:27
Av en slump hamnade jag på Expo Artisan i Marrakech, en slags mässa där hantverksmän och -kvinnor visar upp det bästa och senaste inom marockanskt hantverk. Massor att titta på och sucka efter - provade bland annat en kaftan som är helt underbar!
» Läs hela inlägget

Grattis till spapaketsvinnaren Jenny-Anne

7 mars 2013 kl. 09:53
Många bra skönhetstips kom in men även tips som handlar om att umgås, skratta och dansa. Och nu har vi korat en vinnare som får det marockanska spa- och makeuppaketet.
» Läs hela inlägget
» Registrera konto
» Logga in

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.