Orientalista har varit på paus sedan 2015.
  Men nu (2024) överväger vi en comeback i blogg/artikel-format. Vill du vara med? För att det ska fungera behöver vi skribenter från flera delar av Sverige. Kontakta oss för mer information om du är intresserad av att vara med.

  Följ oss gärna på Facebook eller Instagram.
 • Dansskolor
 • |
 • Dansare
 • |
 • Henna
 • |
 • Tipsa oss!

Haremsbrallan

Caroliné arbetar som dansare och danslärare i orientalisk dans.

Sedan Caroliné fann den orientaliska dansen har hon gjort den till sin egen med de egyptiska och turkiska stilarna som grund. Hon har främst utbildats av svenska Bia Bergström men även av Lena Helt, Suzanne Zeina Petrén och internationella dansöser. Caroliné behärskar tekniker med redskap som slöja, käpp, tamburin och fingercymbaler.

Caroliné är anställd på A World Experience, som är ett företag som förmedlar dans genom att anordna workshops, privatlektioner, möhippor/svensexor, uppträdanden på fester m.m. A world experience erbjuder både Afrikansk dans, Yoga och Orientalisk dans - det sistnämda är Caroliné ensam ansvarig för. Förutom A world experience har Caroliné uppträtt runt om i Stockholm och bland annat arbetat som dansös på restaurang Beirut Café. Hon sammarbetar också med Friskis och Svettis där hon haft flera gästpass inom Orientalisk dans.

Carolinés passion ligger både i att uppträda själv och i att få undervisa andra och dela med sig av den orientaliska dansen. Hennes styrka är hennes närvaro, glädje och känsla i dansen.

Haremsbrallan är tillgänglig för dansuppdrag

Kontaktinfo:
carolinefladvad@hotmail.com 0707679598
Bosatt i Stockholms län


Säljes av Haremsbrallan

Svart magdansdräkt med massvis av pärlor!

Säljes av: Haremsbrallan, Stockholms län
Pris: 1300 kr

Säljer nu en svart magdansdräkt med massvis av hängande pärlor i alla möjliga färger från både kjol och bh. Svart stor chiffongkjol som är perfekt i längd...
» Mer information

Vitsilvrig dräkt med strassdekor

Säljes av: Haremsbrallan, Stockholms län
Pris: 1500 kr

Säljer en dräkt som jag känner att jag dansat färdigt i. Vitsilvrig med strass och blå pärlor som dekor. Snygg slits och passar perfekt i längd på mig som...
» Mer information

» Registrera konto
» Logga in

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

Annons