Orientalista har varit på paus sedan 2015.
  Men nu (2024) överväger vi en comeback i blogg/artikel-format. Vill du vara med? För att det ska fungera behöver vi skribenter från flera delar av Sverige. Kontakta oss för mer information om du är intresserad av att vara med.

  Följ oss gärna på Facebook eller Instagram.
 • Dansskolor
 • |
 • Dansare
 • |
 • Henna
 • |
 • Tipsa oss!

Professionell magdansdräkt från Egypten

Mycket välgjord rosa/silvrig cabaretdräkt, uppsydd i Egypten och sparsamt använd av professionell dansös. Komplett med bh, höftbälte, kjol, cape, arm- och ankelprydnader.

BH: Passar ca 75-80 A-C. Axelband och bystband går att sy in utan att det märks. Fodrad och vadderad. Helt täckt med pärlor, paljetter och applikationer i rosa och silver.

Höftbälte: Hyskor i tre lägen, 78/87/91 cm. Maxlängd mitt fram ca 40 cm. Fodrat med pärlor, paljetter och applikationer. Mycket tungt!

Kjol: Glittrigt tyg med slits och volang. Längd 82 cm. Midja ca 88 cm (går att minska utan att det märks).

Cape: Glansigt tyg med paljetter och applikationer. Längd ca 135 cm. Vidd nedtill ca 6,5 m. Silvriga paljetter i ärmhålen och stora transparenta/rosa paljetter på utsidan och längs insidans sömmar.

Armprydnader/handskar: Glittrigt tyg med paljetter och applikationer. Dragkedja nedtill, längsgående resår vid armbågen. Längd utsida 36 cm. Handled 16 cm, armbåge ca 22 cm.

Ankelprydnader: Glittrigt tyg med foder. Dekorerade med pärlor, paljetter och applikationer. Längd ca 22 cm.

Smärre defekter: några paljetter saknas på bältet och mindre maska i tyget under capens ena ärmhål. Detta är ingenting som syns på scen, men går såklart att åtgärda. Priset är givetvis satt med hänsyn till skicket.

En mycket vacker dräkt av gedigen kvalitet, med långa fransar och tyngd som på ett effektfullt sätt förstärker minsta rörelse.


Fakta
Säljes av: Anna I
Finns i: Stockholms län
Pris: 1800 kr
Status: Till salu

Kontakta säljaren

Meddelande:

Namn:

E-postadress:

När du kontaktar säljaren kommer denne automatiskt att få din e-postadress. Se till att du anger rätt e-postadress.

Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.» Se fler Magdansdräkter

BilderInlagd: Måndag 2 november 2015 kl. 18:23
Senast uppdaterad: Fredag 6 november 2015 kl. 17:46

« Tillbaka till alla annonser

Orientalista har ingen kontroll över eller deltar i transaktionen mellan en säljare och en köpare. Orientalista ansvarar inte fär de utannonserade produkterna och kan inte garantera att produkterna faktiskt är till salu eller att du kommer att få kontakt med köpare/säljare. Orientalista ansvarar inte heller för skador och inkomstbortfall som beror på uteblivna eller försenade annonssvar eller för felaktig information och beskrivning i annonstexterna. Kontakta oss om du misstänker felaktiga/ickeaktuella annonser.
Tassel belt - 200 kr
Säljes av Emerentia91, Uppsala län
» Mer information
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Ana Hebe är ny medlem.
» TINA har kommenterat på Sangeet - Om att uppträda på ett indiskt bröllop: Hej Sabina Jag undrar om ni har möjlighet att komma och dansa...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons