Orientalista har varit på paus sedan 2015.
  Men nu (2024) överväger vi en comeback i blogg/artikel-format. Vill du vara med? För att det ska fungera behöver vi skribenter från flera delar av Sverige. Kontakta oss för mer information om du är intresserad av att vara med.

  Följ oss gärna på Facebook eller Instagram.
 • Dansskolor
 • |
 • Dansare
 • |
 • Henna
 • |
 • Tipsa oss!

Fin rosa magdansdräkt Pharaonics of Egypt magdans orientalisk paljetter fransar

Mycket fin, vacker och stilig magdansdräkt av märket Pharaonics of Egypt. Bh, kjol med inbyggt bälte, underkjol och slöja. Köpt begagnat av annan magdansös i Sverige, men aldrig använd av mig. Har endast provat. Mycket fint och fräscht begagnat skick. Härlig rosa färg, fransar på själva bältet, fina utsmyckningar med stenar, pärlor och paljetter på bh:n, bältet och själva kjolen. Halterneck. En slits på kjolen. Bältet: 102-103 cm från sida till sida, kjolens längd: 100 cm, bh cirka 97 cm från sida till sida. Vet inte exakt kupstorlek men tippar på A-D. Kjol och överdel kan regleras genom att man själv syr om och flyttar hakar/knappar. Underkjolen och slöjan syns på bild 5. Svårt att uppskatta storlek på dräkten men skulle på på XS-XL i och med att man kan reglera själv genom att flytta hakar, sy om osv. Skickar gärna med posten. Då betalar köparen frakten på 122 kronor. Jättefin dräkt!! Hög kvalitet!


Fakta
Säljes av: Tottes
Finns i: Stockholms län
Designer: Pharaonic of Egypt
Storlek: S-L
Pris: 3000 kr
Status: Till salu

Kontakta säljaren

Meddelande:

Namn:

E-postadress:

När du kontaktar säljaren kommer denne automatiskt att få din e-postadress. Se till att du anger rätt e-postadress.

Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.» Se fler Magdansdräkter


Inlagd: Fredag 12 januari 2018 kl. 18:26
Senast uppdaterad: Fredag 12 januari 2018 kl. 18:32

« Tillbaka till alla annonser

Orientalista har ingen kontroll över eller deltar i transaktionen mellan en säljare och en köpare. Orientalista ansvarar inte fär de utannonserade produkterna och kan inte garantera att produkterna faktiskt är till salu eller att du kommer att få kontakt med köpare/säljare. Orientalista ansvarar inte heller för skador och inkomstbortfall som beror på uteblivna eller försenade annonssvar eller för felaktig information och beskrivning i annonstexterna. Kontakta oss om du misstänker felaktiga/ickeaktuella annonser.
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Ana Hebe är ny medlem.
» TINA har kommenterat på Sangeet - Om att uppträda på ett indiskt bröllop: Hej Sabina Jag undrar om ni har möjlighet att komma och dansa...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons