Orientalista har varit på paus sedan 2015.
  Men nu (2024) överväger vi en comeback i blogg/artikel-format. Vill du vara med? För att det ska fungera behöver vi skribenter från flera delar av Sverige. Kontakta oss för mer information om du är intresserad av att vara med.

  Följ oss gärna på Facebook eller Instagram.
 • Dansskolor
 • |
 • Dansare
 • |
 • Henna
 • |
 • Tipsa oss!
OBS! Den här kursen har redan varit och vår eventkatalog uppdateras inte längre.

Drillning med Carolena

Drillning med Carolena
Kurs: -16:00
Plats: Layali, Dalagatan 64, Stockholm
Arrangör: TribaGoth

En dag av ATS-drills för alla som provat på ATS, eller har lite danserfarenhet och är nyfiken på stilen! Ett unikt tillfälle att få studera för Carolena.

Carolena Nericcio är skaparen av American Tribal Style och grundaren till den legendariska gruppen Fat Chance Bellydance.


Läs mer på www.facebook.comKommentarer

Barbro F
Söndag 26 augusti 2012 kl. 13:38
Hej! Jag ska gå ATS-drills kursen 30/8-12.Det ska bli fantastiskt att gå en kurs för Carolena:)! Men jag förvånas över ert pris för kursen här, bara 40 euro? Eller har kursen gått ned i pris? Jag har betalt ca 180-190 Euro(1600 kr)för den kursen. Så bäst ni kollar upp priset.
Mvh
/BarbroSabina Sabina
Söndag 26 augusti 2012 kl. 15:04
Det är ett tag sedan vi la upp den här workshopen i kalendariet, vi fick förmodligen tag i fel info då; 40 euro är på tok för lite för en heldag. Har plockat bort prisinfo ovan.
Tack för att du uppmärksammade det.

Barbro F
Söndag 26 augusti 2012 kl. 15:48
Ja ok. I samband med anmälan skulle man betala 40 Euro. Det var nog där du fick det priset ifrån. Senare betalades resten in.


Gick du kursen? Skriv en kommentar.
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.