Orientalista har varit på paus sedan 2015.
  Men nu (2024) överväger vi en comeback i blogg/artikel-format. Vill du vara med? För att det ska fungera behöver vi skribenter från flera delar av Sverige. Kontakta oss för mer information om du är intresserad av att vara med.

  Följ oss gärna på Facebook eller Instagram.
 • Dansskolor
 • |
 • Dansare
 • |
 • Henna
 • |
 • Tipsa oss!
OBS! Den här konserten har redan varit och vår eventkatalog uppdateras inte längre.

Shanbehzadeh Ensemble

Shanbehzadeh Ensemble
Konsert:
Plats: Södra Teatern, Stockholm
Arrangör: Farhang

Shanbehzadeh Ensemble är ett välkänt folkmusikband bildat i Bushehr, södra Iran 1990. Ensemblen, grundad av Saeid Shanbehzadeh har hänfört publiken i Iran, Europa och Nordamerika med sina starka och fartfyllda rytmer och melodier. Musiken härstammar från staden Bushehr i Persiska viken.

Pris: 195 kr


Läs mer på www.sodrateatern.comKommentarer

Gazell
Tisdag 30 oktober 2012 kl. 00:21
Ja!Jag var där och upplevde en fantastiskt oförglömligt kvällskonsert.
Tre fenomenala, originella artister förde oss med sig i en värld nära persiska viken. Där "Jasho"(gatubarnet) upplevde livet med krig, fattigdom och sorg som uttryckte sig i dans och musik. Ena sidan gick man i trans med trummornas rytm och andra sidan grät man med sångens klagomål. Det enda negativa och värsta var att tvinga sig själv att sitta still på sin plats då båda kropp och själen ville helst dansa som galningar! Tack för arrangörerna och självklart de begåvade och älskvärda artisterna! love<3


Var du på konserten? Berätta vad du tyckte.
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.