OBS! Den här konserten har redan varit. Sök här efter kommande konserter.

Nouruzkonsert med Bijan Mortazavi, Rojin och Shima Niavarani

Konsert: -22:30
Plats: Berwaldhallen, Stockholm
Arrangör: Farhang & Riksteatern

Högtiden, som är ett farväl till vintern och ett välkomnande till våren, firas av ca 300 miljoner människor världen över, varav 200 000 boende i Sverige.

I år presenterar vi en magnifik festkväll med de två internationella gästartisterna Bijan Mortazavi och Rojin samt den folkkära svensk-iranska skådespelerskan och komikern Shima Niavarani. Bijan Mortazavi är en mångsidig musiker med rötterna i klassisk iransk musik som uppträder tillsammans med en 18 personer stark orkester. Den unga kurdiska sångerskan Rojin sjunger på ett flertal kurdiska dialekter samt arabiska och har en stor publik i både Turkiet och utomlands.

Konferencier under kvällen är Shima Niavarani som har medverkat i ett flertal pjäser, tv-program och klubbar.

Pris: 260 kr


Läs mer på www.facebook.comKommentarer

Ladda upp en bild!
Var du på konserten? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Ana Hebe är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.