Orientalista har varit på paus sedan 2015.
  Men nu (2024) överväger vi en comeback i blogg/artikel-format. Vill du vara med? För att det ska fungera behöver vi skribenter från flera delar av Sverige. Kontakta oss för mer information om du är intresserad av att vara med.

  Följ oss gärna på Facebook eller Instagram.
 • Dansskolor
 • |
 • Dansare
 • |
 • Henna
 • |
 • Tipsa oss!
OBS! Den här klubben har redan varit och vår eventkatalog uppdateras inte längre.

Yvette Les Fesses Oriental Pearls

Yvette Les Fesses Oriental Pearls
Klubb: -01:00
Plats: Närkesgatan 6, Stockholm
Arrangör: Yvette Les Fesses

Burlesqueklubb med orientaliskt tema.

Den här kvällen kommer vi att förflytta oss till de gamla egyptiska filmernas värld där magdansösen var den stora stjärnan och geataltade allt från fagra fatala damer till förföriska drömvisioner efter att ha puffat på vattenpipan lite för mycket. Scenerna utspelar sig ofta på en nattklubb i Cairo. Gästerna har en blandning av traditionella kläder som tex galabeya, fez, kaftan och turban samt mer västerländsk klädda gäster som följer tidens mode.

Vi ser gärna att våra gäster klär sig efter temat och tillsammans med oss artister skapar samningen av en nattklubb i Cairo som hämtad ur en egyptisk film från 40 - 60 tal.

På scen: Ivoncita, Lisa Lundren, Johnnie Lowlife, Yvette Les Fesses m.fl.

Pris: 100-120 kr
Åldersgräns: 23 år


Läs mer på www.facebook.comKommentarer

Var du på klubben? Skriv en kommentar.
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.