OBS! Den här dansshowen har redan varit och vår eventkatalog uppdateras inte längre.

Klassiska indiska danser

Klassiska indiska danser
Dansshow:
Plats: Södra Teatern, Stora scen, Stockholm
Arrangör: Indiska Ambassaden

Truppen leds av den framstående tolkaren av Bharatanatyam, Fr Saroja Vaidyanathan, som också är välkänd för balettkoreografi om mytologi och samhällsfrågor. Kathakdansarna är elever till den världsberömda tolkaren av Kathak Fr Shovana Narayan. Dansföreställningarna kommer att visa utsökta teman, traditionellt förbundna med de klassiska dansformerna Bharatanatyam och Kathak.

Medverkande Bharatanatyam: Fr HB Sahana, Fr Rashmi Aggarwal, Fr Neha Bhatnagar, Fr Jashodhara Bora, Fr Athira Raj, Fr Pranati Baxla

Medverkande Kathak: Fr Shivani Salhotra Varma, Fr Jyoti Manral, Fr Urvashi Mishra

Pris: 180 kr


Läs mer på www.sodrateatern.comKommentarer

Såg du showen? Skriv en kommentar.
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Ana Hebe är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.