Orientalista har varit på paus sedan 2015.
  Men nu (2024) överväger vi en comeback i blogg/artikel-format. Vill du vara med? För att det ska fungera behöver vi skribenter från flera delar av Sverige. Kontakta oss för mer information om du är intresserad av att vara med.

  Följ oss gärna på Facebook eller Instagram.
 • Dansskolor
 • |
 • Dansare
 • |
 • Henna
 • |
 • Tipsa oss!
OBS! Den här kursen har redan varit och vår eventkatalog uppdateras inte längre.

Workshop i arabisk dans med Mohanned Love

Kurs: -20:00
Plats: Kulturhuset Oceanen, Stigbergstorget 8, Göteborg
Arrangör: Arabesque Belly Dance Academy

Mohanned Love (Mohanned Hawaz Hamed) är dansare i modern dans, irakisk folkdans och orientalisk dans. Han är utbildad i dans sedan 12-års ålder i Irak, Egypten, Syrien, Libanon och Algeriet. 2000-2005 undervisade Mohanned i irakisk folkdans på Iraki Artist Union, efter att ha turnerat i ett femtontal länder med Hannah Abdulla och Iraks internationella folkdansgrupp.

Under kurser går Mohanned noggrant igenom dansteknik som en mycket viktig del av den arabiska dansen likväl som för all scenisk dans. Lektionerna utgörs i första hand av uppvärmning, stretching, teknik och en koreografi vi jobbar med alla tre dagarna. Denna kurs riktar sig till dig som har dansat minst 4 terminer och är ett måste till alla som vill utveckla sin sceniska dans!

Pris: 850 kr
Kursen går över tre dagar: 1-3 november 2010. Samma tid alla dagar.


Läs mer på www.facebook.comKommentarer

Gick du kursen? Skriv en kommentar.
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.