Orientalista har varit på paus sedan 2015.
  Men nu (2024) överväger vi en comeback i blogg/artikel-format. Vill du vara med? För att det ska fungera behöver vi skribenter från flera delar av Sverige. Kontakta oss för mer information om du är intresserad av att vara med.

  Följ oss gärna på Facebook eller Instagram.
 • Dansskolor
 • |
 • Dansare
 • |
 • Henna
 • |
 • Tipsa oss!

Stöd din arrangör - anmäl dig i tid

Skrivet av Sabina
Lördag 19 januari 2013 kl. 13:58

Oavsett om det handlar om konserter, fester, kurser, shower eller workshops är mitt enkla budskap detsamma; Anmäl dig med en gång om du vet att du ska gå. Boka din plats eller köp biljett direkt.

Sverige är fullt av initiativrika, engagerade och vansinnigt duktiga arrangörer som arbetar hårt för att skapa tillfällen för oss andra att lära oss mer, uppleva bra artister och mötas i våra gemensamma intressen. Men det hänger på dig som närvarar om det blir av.

Flera gånger har jag hört arrangörer slita sitt hår över att ingen har anmält sig även om kommentarer och spontanfeedback på nätet har varit "vad kul! klart jag kommer". Men en gillning eller glad kommentar på fejjan är sällan detsamma som en anmälning. Inte alla arrangörer kan hoppas på det bästa och invänta att tillräckligt många dyker upp i dörren; det handlar om artistgage och lokalhyror samt ofta många andra små utgifter som är beroende av att du kommer. Och om det är något som är tråkigare än att behöva ställa in ett event, så är det att ställa in och sen bli överöst med besvikna meddelanden från de som "inte hade hunnit anmäla sig än".

Just nu är det anmälningstider till vårterminens alla kurser och vill du att just din kurs ska bli av så är det bäst du får tummen ur och bokar din plats.

Yalla! Bidra till ett rikare kulturliv genom att delta.
Kommentarer

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.» Registrera konto
» Logga in

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.