Orientalista har varit på paus sedan 2015.
  Men nu (2024) överväger vi en comeback i blogg/artikel-format. Vill du vara med? För att det ska fungera behöver vi skribenter från flera delar av Sverige. Kontakta oss för mer information om du är intresserad av att vara med.

  Följ oss gärna på Facebook eller Instagram.
 • Dansskolor
 • |
 • Dansare
 • |
 • Henna
 • |
 • Tipsa oss!

Med höstvinden kommer dansgudinnorna

Med höstvinden kommer dansgudinnorna
Skrivet av Sabina
Onsdag 21 september 2011 kl. 11:32

Jag gillar hösten. Jag vet att ett sånt erkännande kan te sig något provocerande men efter en långsommar så är det väldigt skönt att komma igång med dansen igen plus att det plötsligt även händer så mycket annat. Förra helgen var t.ex. Aziza i Stockholm och som alltid efter att ha tagit klasser för den superkvinnan är jag extra motiverad att träna teknik. Denna gång visade hon oss bland annat mynttricket då man vänder mynt på magen, får se om jag får till det framöver. Och så var det ju show också vilket oftast betyder möjligheten att få upptäcka någon ny skön dansös vid sidan av Aziza själv och denna gång heter nyupptäckten Susan Ayvaz från Helsingorg. Även om jag ha sett filmer på YouTube så är det alltid en helt annan sak att se någon uppträda live. Häftigt häftigt. Hoppas jag får se henne dansa igen. Denna vecka har jag tagit mig till Göteborg för jobb och idag ska jag passa på att åka förbi göteborgsbutik House of Oriental Design. Finns det något mer på orienttemat som jag inte får missa nu när jag är här?


Äldre inlägg:
« Orientalisk storhelg


Kommentarer

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.


Relaterade händelser

Dansshow i Stockholm
Lördag 10 september 2011 kl. 20:00
» Såg du showen? Skriv en kommentar.

» Registrera konto
» Logga in

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.