Orientalista har varit på paus sedan 2015.
  Men nu (2024) överväger vi en comeback i blogg/artikel-format. Vill du vara med? För att det ska fungera behöver vi skribenter från flera delar av Sverige. Kontakta oss för mer information om du är intresserad av att vara med.

  Följ oss gärna på Facebook eller Instagram.
 • Dansskolor
 • |
 • Dansare
 • |
 • Henna
 • |
 • Tipsa oss!

Släpp dansarna loss, det är sommar

Släpp dansarna loss, det är sommar
Skrivet av Sabina
Fredag 4 juni 2010 kl. 13:58
I söndags var det Tribalpicnic i Vasaparken hemma i Stockholm. Elever från studiefrämjandet hade avslutningsfest i eftermiddagssolen och hade bjudit in tribalelever även från andra håll. En cd-spelare till hjälp och det blev en show som höll på i säkert 45 minuter. När jag hittade dit höll de dessutom en snabb introduktionskurs för nybörjare/oinvigda som råkade vara där. Jättetrevligt! Jag önskar mig mer dans utomhus denna sommar! Släpp ut dansen i det fria!

Denna gång satt jag själv mest stilla på min filt och njöt av de andras dans, men det är inte helt lätt att dansa i gräns eller i sluttande backe - det gäller att hålla balansen och kanske även vara förberedd på att det är lätt att halka. Jag tror bara det gör det både roligare och lite mer avslappnat.
Äldre inlägg:
« Elevshowerna som varit


Kommentarer

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.


Relaterade händelser

Dansshow i Stockholm
Söndag 30 maj 2010 kl. 16:00
» Läs en kommentar

Läs fler orientaliska reflektioner om:

Dansshow Tribal

80 minuter ATS från Uppsala

14 september 2015 kl. 18:10
Hämta en kopp te och sätt dig bekvämt! Här kommer dagens dansinjektion - 80 minuter ATS (American Tribal Style) från helgens kulturnatt i Uppsala.
» Läs hela inlägget

14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014

17 december 2014 kl. 16:45
Det är som sagt elevshowstider och jag har på en vecka klarat av inte mindre än fyra shower, varav två var med Layali. Här bjuder vi på härliga bilder på många av de dansare som uppträdde under de båda kvällarna.
» Läs hela inlägget

Jugal Bandhi - bilder från en dansshow

8 december 2014 kl. 17:14
Dansgruppen Nritya Darpan med Maria i spetsen bjöd på traditionsenlig dansshow med indiskt, persiskt, arabisk och amerikansk tribal i en härlig blandning.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.