Orientalista har varit på paus sedan 2015.
  Men nu (2024) överväger vi en comeback i blogg/artikel-format. Vill du vara med? För att det ska fungera behöver vi skribenter från flera delar av Sverige. Kontakta oss för mer information om du är intresserad av att vara med.

  Följ oss gärna på Facebook eller Instagram.
 • Dansskolor
 • |
 • Dansare
 • |
 • Henna
 • |
 • Tipsa oss!

Annah

Annah

Webbplats: www.fireflow.se

"Musiken är där allt börjar, den drar mig med sig. Om jag kan uttrycka musiken, och glädja och beröra andra när jag dansar är det något bland det allra allra bästa i livet."

"Jag vill ständigt utvecklas, ständigt vara beredd att lära något nytt och alltid försöka ge något mer, något bättre. Varje tillfälle, varje show är något unikt, något nytt."

Annah började dansa vid 3 års ålder med klassisk balett. I tonåren gick hon över till jazz/showdans, och 1993 började hon dansa orientaliskt. Vid samma tid dansade och undervisade hon även i argentinsk tango. Hon har framträtt professionellt sedan ca 1995 och undervisat sedan 1997, framför allt i Malmöregionen. Annah arbetar främst med egyptisk stil och driver sedan 2011 den egna dansstudion Fireflow med bas i Kävlinge i Skåne.

Förutom shower i olika format erbjuder hon terminskurser på olika nivåer, friskvårds- och företagsevent, samt workshops/kortare kurser på både nybörjar- och fortsättningsnivå.

Annah har även börjat arrangera workshops med internationellt erkända gästlärare: 2012 och 2013 med Marta Korzun från Ukraina.

Annah är tillgänglig för dansuppdrag

Kontaktinfo:
info@fireflow.se 0708-875606
Bosatt i Skåne län


Kommentarer från Annah

Teknik med Marta Korzun

Hej du som frågat om nivå! Det är "performer-level" dvs för dansare som uppträder för publik.
Det kommer mer utförlig info ang kursen inom kort.

Hälsn Annah fr Fireflow Middle-Eastern Dance
» Läs mer...

Workshop för fortsättare med Anna Barner

Väldigt professionell pedagog, med känsla och dansglädje, som fångade hela gruppen och fick oss alla att "höja oss" ett snäpp eller två.
Mycket trevlig person också, en gästlärare jag absolut kan rekommendera.
» Läs mer...

Releaseparty för nya Zhagareet.org

Grymt bra spelning av Tarabband, mångskiftande dans, en fantastisk publik och stämning. Vi som jobbade med arrangemanget var alla innerligt glada och nöjda, för det kändes som att de som var där trivdes!
» Läs mer...

Hilaldans med Alessandro Bascioni

Mycket bra!! Bra innehåll och uppbyggnad, mkt trevlig och pedagogisk lärare. Krävde en hel del koncentration och tålamod (med sig själv!) men det gav utdelning.
» Läs mer...

Annah har varit på

Mejanse med vackra armar
Kurs i Malmö, 3 mars 2013
Modern Beledi med Marta Korzun
Kurs i Malmö, 2 mars 2013
Teknik med Marta Korzun
Kurs i Malmö, 2 mars 2013
Fireflow Oriental Show feat. Marta Korzun
Dansshow i Malmö, 1 mars 2013
Tarab med Marta Korzun
Kurs i Malmö, 25 mars 2012
» Registrera konto
» Logga in

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

Annons