Khaleegydräkt i lavendel

Ljuvlig lavendelfärgad khaleegydräkt med guldbroderier i både pärlor och paljetter. Gnistrar på scen. Endast använd en gång som cover-up. Storleken är en slags one size, passar säkert mellan M och XL. Längd 120cm i fram och 178cm i bak. Det finns en liten fettfläck på baksidan av vänster ärm (se bild) men syns inte när man har den på.


Fakta
Säljes av: Sidonia
Finns i: Uppsala län
Pris: 500 kr
Status: Såld


» Se fler orientaliska privatannonser

Bilder



Inlagd: Torsdag 15 januari 2015 kl. 14:53
Senast uppdaterad: Måndag 6 april 2015 kl. 14:27

« Tillbaka till alla annonser

Orientalista har ingen kontroll över eller deltar i transaktionen mellan en säljare och en köpare. Orientalista ansvarar inte fär de utannonserade produkterna och kan inte garantera att produkterna faktiskt är till salu eller att du kommer att få kontakt med köpare/säljare. Orientalista ansvarar inte heller för skador och inkomstbortfall som beror på uteblivna eller försenade annonssvar eller för felaktig information och beskrivning i annonstexterna. Kontakta oss om du misstänker felaktiga/ickeaktuella annonser.
Magdansdräkter  - 1350 kr
Säljes av IdaXianzi, Stockholms län
» Mer information
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons