Orientaliska reflektioner: Babouch

Just nu visas blogginlägg och reflektioner taggade med Babouch.

Trefaldigt toffelgrattis

Skrivet av Sabina, 23 juni 2012 kl. 18:41
Många fina motiveringar kom in till vår toffeltävling och jag hade svårt att bestämma mig. Till slut korades två vinnare, eller kanske tre om man ska vara lite petig.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar

Tävling: Vinn en marockansk toffel

Skrivet av Sabina, 14 juni 2012 kl. 14:19
För att fira att Orientalista fått ny logotyp och design (tusen tack till kreativa Maj Studio) så har du nu chans att vinna ett par marockanska tofflor.
» Läs hela inlägget - 31 kommentarer» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Helene är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Privatannonser Second Hand

Kommande händelser

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.