OBS! Den här kursen har redan varit. Sök här efter kommande kurser.

Bellydance Drilling

Bellydance Drilling
Kurs: -15:30
Plats: Plats meddelas vid anmälan, Malmö
Arrangör: TribalDance Skåne

Konceptet drilling är vad det låter som: ett danspass enligt tesen “repetition är inlärningens moder”.
Vi jobbar hårt med grundrörelser och tränar uthållighet och koordination. Mycket layering och vi lägger ihop rörelser i olika riktningar, samt hårda och mjuka rörelser för att verkligen utmana motoriken.

Vad drilling är bra för? Du lär dig att ta i utan att det syns när du är som tröttast, och överinlär rörelserna, så att du aldrig behöver tänka på tekniken. Regelbunden drilling ger dig styrkan, uthålligheten och exaktheten du behöver för att alltid kunna leverera snygg dans, och eftersom rörelserna sitter benhårt av överinlärningen, så kan du fokusera på att trollbinda publiken med din utstrålning.

Lärare: Callisto
Pris: 375-425 kr


Läs mer på tribaldanceskane.blogspot.comKommentarer

Ladda upp en bild!
Gick du kursen? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.