OBS! Den här festen har redan varit. Sök här efter kommande fester.

Turkisk afton

Fest: -23:30
Plats: Restaurang Ankara, Södra Förstadsgatan, Malmö
Arrangör: Dansöz

Välkommen till Dansöz turkiska afton på nyrenoverade restaurang Ankara den 28 november 20.30. Vi vill att alla ska ta till sig den orientaliska andan. Valfri klädsel men ta gärna med en mynstsjal att ha runt höfterna, orientaliska accecoarer och en orientalisk sminkning med lite extra kajal är inte heller fel ;-). Det är naturligtvis helt okej att ta med vänner och familj!

Kvällens program innehåller bla livemusik, öppet dansgolv, orientalisk basar, folkdans, magdansuppträdande av Selina Sevil, magdansuppträdande av andra medlemmar på Dansöz och spännande överraskningar! Ta chansen att testa dina nya moves på dansgolvet!

Biljetter kan köpas på kursen för 80kr (turkisk buffe exklusive dryck ingår). biljetten lämnas som betalning för maten i kassan.


Läs mer på www.facebook.comKommentarer

Ladda upp en bild!
Var du där? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Lillis är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.