OBS! Den här konserten har redan varit. Sök här efter kommande konserter.

Norouz / Newroz med Bihan Mortazavi, Rojin & Shima Niavarani

Norouz / Newroz med Bihan Mortazavi, Rojin & Shima Niavarani
Konsert:
Plats: Göteborgs Konserthus, Göteborg
Arrangör: Riksteatern

I år gästas Norouz/Newroz av de två stora internationella gästartisterna Bijan Mortazavi och Rojin. Årets konferencier är den folkkära skådespelerskan och komikern Shima Niavarani.

Nouroz riktar sig till en mycket blandad publik, från hela familjer till världsmusikintresserade unga vuxna. Säg hejdå till vintern och välkomma våren med en härlig festkväll fylld av levande musik och dans.

Pris: 220 kr


Läs mer på www.gso.seKommentarer

Ladda upp en bild!
Rihanna
Onsdag 20 mars 2013 kl. 15:10
Jag och min man funderar på att gå. Det låter trevligt.

Nazbibi
Tisdag 9 april 2013 kl. 09:10
Det var perfekt att få se Bijan , personen som har varit långt från sitt
hemland men ändå vågat att utveckla sin kultur och musik
o presentera det för sina medmänniskor världen runt och ibland mixa fler kultur och presentera med sin musik så att folk ser vad kultur betyder för människan . Bra förebild för ungdomar som är lite förvirrade av kulturkrock och av ny flerkultursamhälle. Bijans situation och verk ger hopp till ungdomar, man behöver inte vara rädd eller skämmas för att man har annan kultur än det som andra har. kultur och musik ger Värde och identitet till människan.
Dagens ungdomar behöver oftare ha Bian i Sverige och se honom, höra och lära sig av honom om att kämpa för kultur, musik, språk och sätt att kommunicera med sina medmänniskor utan att trampa ner någon eller förstöra samhällets ordning.
Genom att se Bijans upträdande, lär man sig allt possetiv om det.
Hoppas han bjuds varje år hit till Sverige.

Var du på konserten? Skriv en kommentar eller ladda upp en bild!!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Logga in här eller registrera ett nytt konto här.
Orientalista ansvarar inte för ovanstående arrangemang, kan inte svara på följdfrågor och eller garantera att uppgifter tillgänglig på denna webbplats alltid är korrekta. Vänligen kontrollera alltid information direkt med arrangören.

Mer att upptäcka hos Orientalista

Bilder från Cairo by Night 2015

8 november 2015 kl. 13:41
Höstlov för grundskolorna brukar betyda extra mycket danskurser och shower för dansskolorna. I Stockholm till exempel, arrangerades tredagarsfestivalen Cairo by Night med utländska gästartisterna Zahra och Raed Abd ElGhany.
» Läs hela inlägget

Assala Ibrahim på besök i Sverige

1 november 2015 kl. 15:14
Det var fint gästbesök i Stockholm den här helgen då Assala Ibrahim kom till stan för både show och workshop. Förutom El Kawliya med Assala själv bjöds det på dansshow med en massa fina dansöser.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.