Bollywooddansare

Bollywooddansare från hela Sverige. Kontakta dem direkt om du vill ha ett uppträdande på en fest, en konsert eller på din restaurang!

Skapa ett konto på Orientalista om du vill vara med i listan och ange att du att vill bli kontaktad för dansjobb. Maila oss sedan på kontakt@orientalista.se och ange att vi ska registrera dig som bollywooddansare.susmita

susmita
Östergötlands län

Dansstil- Bollywood Klassisk Indisk (Bharatanatyam & Kathak)
» Mer information

MahsaKooshesh

MahsaKooshesh
Västra Götalands län

Mahsa Kooshesh har flera års erfarenhet av olika dansstilar bakom sig. Hon är professionell Bollywooddansare/artist/koreograf, har jobbat som Bollywooddanslärare på flertalet dansanläggningar runtom Sverige...
» Mer information

Karin

Karin
Stockholms län

Medlem i Bollywooddansgruppen Nritya Darpan. Dansar också kathak och bhangra. På dagtid jobbar jag med konst. Gillar att resa och är intresserad av det mesta som har med Indien att göra.
» Mer informationSe även magdansöser och tribaldansare, eller hela listan med orientaliska dansare i Sverige.
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Alexandrabiltaji är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Dansdräkter

Inspiration för dig som funderar på att sy en egen dansdräkt. Välkommen att bidra med bild på din egen dräkt, maila oss på kontakt@orientalista.se.

Annons