Veckans shoppingupplevelse: Arabiska pratkort

Veckans shoppingupplevelse: Arabiska pratkort
Skrivet av Sabina
Fredag 6 januari 2012 kl. 19:29

Så kallade flashcards för arabiska har jag i flera olika varianter redan men för ett par veckor sedan blev jag tipsad om de här svensk-arabiska kommunikationskorten - som dessutom även fungerar som kortlek. Jag blev helt till mig och jag har förstås köpt på mig ett par uppsättningar som jag nu tar med mig till Marocko.

Perfekt för att både själv träna ord och meningar, och ge bort som present till de marockanska vänner som alltid ber om att få lära sig några fler ord på svenska. Ja, jag är en studiemedelssamlare, men det vet vi redan.
Kommentarer

Skriv en kommentar!
Vänligen respektera vedertagen nätetikett.
Kommentar:


Namn:

E-postadress:


Är du en orientalista? Klicka på logga in högst upp för att just logga in eller registrera ett nytt konto här.Läs fler orientaliska reflektioner om:

Arabiska

Den arabiska tunghäftan

21 augusti 2012 kl. 13:23
När man minst anar det slår det till och jag får använda min fortfarande stapplade kunskaper i arabiska. Senast i lördags kväll på tunnelbanan på väg hem då en man frågade mig om vägen.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar

DJ Cheb Oman läser just nu arabiska i Oman

17 november 2011 kl. 10:11
Cheb Oman från Lund har jobbat som orientalisk DJ i många år nu och spelar regelbundet runt om i landet. Just nu studerar han arabiska i Oman och passade även på att där gå på konsert med svenska bandet Golbang.
» Läs hela inlägget - 1 kommentar

TV-tips: Rena Rama Arabiskan

27 oktober 2011 kl. 10:48
På tisdag, just precis när jag själv sitter i studierummet på ABF och tragglar arabiska, börjar en ny språkserie på SVT2; Rena Rama Arabiskan. Jag ska absolut spana...
» Läs hela inlägget
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Lillis är ny medlem.
» Dan Westman har kommenterat på TV-program om Bollywooddans och magdans: Hej! Var kan man se magdansen från SVT. Den är ju borttagen...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Annons

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Gästskribenter efterlyses

Vill du gästskriva på Orientalista? Skicka ett mail och berätta vad du vill skriva om.

Bilder efterlyses

Har du bilder/filmer från en dansshow, konsert eller annat kulturevenemang? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.