Gina Samat

Låt orientalisk dans förgylla ditt event.
Om ni letar efter professionell underhållning till ett event eller en kunnig instruktör inom orientalisk dans så har ni hittat rätt.

Gina är en professionell magdansös med flera års erfarenhet och internationell artist med turkisk bakgrund. Gina är självlärd och genom att ställa sig inför spegeln lärde hon upp sig själv. Hon har deltagit i danstävlingar som UKM ung- kultur- möts och tv-programmet Floorfiller på kanal 3 då hon utsågs som en av Sveriges bästa dansare. Varit med på tv reklam som inriktade sig i dans och är med i olika tidningsartiklar. Har synts på olika arrangemang som Malmö opera, bröllop, möhippor, konserter, födelsedagsfester, casino och shower för tusentals åskådare.

Career: Oriental Dancer, Master Teacher and Choreographer, Entertainer, Actress and Model.

Gina Samat är tillgänglig för dansuppdrag

Kontaktinfo:
Ginasamat@hotmail.se | Facebook: Gina Samat | Instagram: GinaSamat | Youtube: Bellydancegina
Bosatt i Skåne län

» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Alexandrabiltaji är ny medlem.
» joakim har kommenterat på Bilder från en marockansk helkväll: hej, jag är en 64års man som äälskar kaftaner både...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Annons