Alexandra soto

Alexandra soto

Webbplats: alexandrasoto.com

Alexandra Soto är en prisbelönt artist med många års erfarenhet av att uppträda på såväl galashower som bröllop och dansar både till playback och live-musik. Hon har tränat för många av världens mest välrennomérade dansare/pedagoger som Tito (EGY), Aida Nour (EGY), Carmelia of Cairo (EGY), Kaled Mahmoud (EGY) Aziza of Cairo (EGY) Zeina (SWE) Mercedes Nieto (UNG), Nour (RUS), Nabila (JOR/DER) Jiliana (USA) Aziza (CAN/USA) Zahra (DER) m.fl.
Alexandra har även dansat balett, jazz, morden dans och salsa. Hon har arbetat som skådespelerska i några år vilket visar sig I hennes varma och starka framträdanden när hon står på scen, och har kommit att bli känd för sina uttrycksfulla koreografier och bländande teknik.
"För mig är orientalisk dans en konst, det är själen som dansar. En kvinnlig och sensuell dans full av en inre och kraftfull energi. Jag vill förmedla i min dans passion och glädje."
Välj en dekal eller känsloikon

Alexandra soto är tillgänglig för dansuppdrag

Kontaktinfo:
073-218 79 77 alexandra.soto@live.com
Bosatt i Stockholms län


Kommentarer från Alexandra soto

Vad är väl en orientalisk knytkonferens... om inte alldeles underbar!

Underbart att få träffa så många fantastiska människor med samma intresse! Att få ta del av allas erfarenheter och tankar var väldigt givande. Känner att vi kommer närmare å närmare varandra, att samarbeta istället för motarbeta. Tycker att de är oerhört viktigt att vi öppnar upp för varandra, som Lotten skrev "Skapa en vänlig konkurrens" Knytkalaset och kvällens event ger den känslan, att vi alla är som en familj inom orientaliskt dans. Tack Sabina å Co!!

» Läs mer...
» Registrera konto
» Logga in

Medlemsaktiviteter

» Pia Hellström är ny medlem.
» MUSTAFA COSAN BOCHUM POLIZEI ZOOLOGIE har kommenterat på 14 bilder från Layalis elevshower hösten 2014: MUSTAFA COSAN MÜMÜN COSAN MÜMIN COSAN AHMET COSAN ...
» Läs fler nya kommentarer

Efterlysningar

Har du bilder/filmer från en större dansshow eller konsert? Skicka till kontakt@orientalista.se så kan vi ev. publicerar dem här på webbplatsen.

Är du en Orientalista?

Skaffa dig ett Orientalista-konto! Du kan bland annat kommentera blogginlägg och artiklar eller lägga upp second hand-annonser.

» Kontakta oss gärna om du har tips på konserter, shower, fester eller annat orientaliskt och kulturellt som sker i Sverige.

Annons